Alla inlägg den 9 maj 2012

Av alltmojligt - 9 maj 2012 21:48

Skulle va kul å vet hur folk uppfattar mig, jag få höra ibland saker som jag själv inte uppfattar mig så, snälla skriv en kommentar om hur just DU uppfattar mig!

  

Av alltmojligt - 9 maj 2012 21:31

Idag va en ledig dag och jag behövde den verkligen! Men nu har jag samlat på mig massa energi och jag tar nya tag redan nu för att det ska hända lite. Stolt över mig själv att jag fick ur mig vissa saker som behövts sagts till en person och det känns för jävligt bra, ursäkta språket ;)

Jag började med att sova ut idag då jag jobbat 6 dagar i rad och mycket långpass, så var rätt mör i bolla och humöret va inte på topp! så sömnen va välbehövlig, men jag började med att ta en kort morgon promenad på ca 20 minuter, sen hem och äta frulle: gottigott. Hade lite saker jag behövde fixa inför resan så va ner på stan och greja lite sen hem och åt lunch innan jag åkte iväg till E. Fick go fika och det blev massa prat :) Sen hade jag bokat in mig på boxen idag så jag åkte hem för att fixa lite middag annars skulle middagen bli så sen idag. Men jag gjorde kycklingbitar och hade i pitabröd, blev blandning av keso, kyckling och sallad samt sweetchillisås ;)


När jag väl tränat klart boxpasset kom E (oj va E det blev men det är två olika personer) och vi snacka massa om allt möjligt! vilken toppen brud hon är må ja säga, är då verkligen jädraanamma i den bruden.


Hunnit med en hel del idag ialla fall och det känns toppen!

På fredag har jag bokat in tid med personligtränare :) nu ni, kanske det blir ännu mer resultat :P


Måste packa snart å :P oj oj räcker väl med en bikini? hahaha

Ovido - Quiz & Flashcards