Alla inlägg under oktober 2012

Av alltmojligt - 8 oktober 2012 11:11

Japp jag hinner knappt med allt jag ska göra, varför är det så få timmar på ett dygn :P I helgen har jag vilat från träningen eller jag och T har gjort massa trädgårdsarbete så har blivit lite "styrka" ändå ;) I lördagskväll var vi bjudna på middag hos M & M, blev riktigt trevligt, M gör så grymt duktig att gö mat så mumsmums :D På Söndagen va vi iväg på 2 års kalas då I fyllde år, sen tillbaka för att fortsätta med trädgården. Söndagkväll körde T hem mig, då jag ännu inte hittat någon bil jag riktigt känner för, men borde nog hitta en snart :D Drygt att inte kunna ta sig någonstans när man känner för det, man blir lite isolerad, om det nu inte är gångavståd såklart ;)


Denna vecka hade jag tänkt att jag ska träna efter detta:

Måndag: promenad + crosstrainer

Tisdag: promenad + gym

onsdag: promenad + Box

Torsdag: promenad/vila

Fredag: gym

lördag: jogga

söndag: hålla i boxen


Blir också att öva varje dag på mitt boxpass så denna vecka kommer jag ligga i med träningen så att det blir ett kanonbra pass på söndag ;)

:D

Av alltmojligt - 4 oktober 2012 19:13

Är så glad att jag hittat träningen igen, det gör mig verkligen glad och jag har fått ett bättre självförtroende, detta har gjort att jag vågat ta för mig mera, och det känns sjukt bra, jag har kommit långt enligt mig själv om hur jag ser på saker och ting. Vet att det sticker i ögonen på en del att man vågar tro på sig själv, men jag är stolt över vad jag har klarat av.


Bara att jag ska bli instruktör i box är ett STORT steg för mig, att stå där inför okända personer och instruera. Nog för att jag har hållit i fotbollsträningar och simträningar för andra men det har känt annorlunda, nu efter vad jag gått igenom så är jag jätte nöjd över detta att ska få instruera i box!


Åh tack vare att jag gick på ett boxpass med E för ett år sedan och var så himla nervös, nu ska jag vara den som gör att andra tycker box är en rolig träningsform! shit va peppad jag är, detta ska bli så himla skoj och bra!


Boxpass va ja på igår och idag har jag grymt ont i armarna :P (sadist?)

Av alltmojligt - 2 oktober 2012 08:55

Idag hade jag bestämt mig för att ta mig till ett spinningpass och det va klockan 6.45 så snacka om drygt att ta sig upp, men helt klart värt det. Känns så skönt i kroppen efter ett konditionspass på morgonen. Mycket att jag gick på passet va för att träna lite på takt + så fick jag ju ett träningspass där svetten bara spruta om en :)


Igår efter jobbet var jag hem till E för att fixa lite med låtar till mitt boxpass, när jag ska sätta mig på stolen går stolen sönder och jag ligger helt plötsligt på golvet helt paff och asgarvar.

 

Hahahahha!!!


Tack E för all hjälp, du är guldvärd!!!

Ovido - Quiz & Flashcards