Alla inlägg under juni 2012

Av alltmojligt - 12 juni 2012 08:59

Min planering i veckan:

mån: gym - rygg o triceps blev lite axlar också kom jag på :P

Tis: gym - ben, mage, bröst

Ons: BOX (kör igenom hela kroppen + kondition)

tors: vila

fre:vila

lör: hemma träning: crosstrainer o pilatesboll

Sön: ev Gym

Gym

Av alltmojligt - 11 juni 2012 20:58

Idag på förmiddagen blev det promenad upp till gymmet för att köra rygg och triceps, (imorgon blir det ben och bröst). jag avsluta passet med att springa/jogga 1 km på (hastighet 12.0) sen gick jag hem för att förbereda mig inför jobbet.

Av alltmojligt - 10 juni 2012 19:17

Idag efter jobbet blev det på med träningskläderna för jag kände för att träna :P Meningen va att åka upp och gymma men de stängde 18 idag så skulle inte hinna dit. Jag tog mig ut på en joggingrunda, jogga på lite olika vägar här och där men sluta me att jag joggat en timme i det sköna vädret :) Jag jogga mycket i backar och olika stigar, nu när jag kommit igång med joggningen så behöver jag inte jogga på ställen där det är mycket plant utan nu ska jag utmana mig lite med joggningen för det är helt underbart att bara vara ute och jogga runt och musik i öronen :P

Av alltmojligt - 10 juni 2012 11:21

Igår när jag var inne på affären fick jag syn på

 

(bild från Goteborgskex.se)


De va verkligen hur goda som helst! Mums mums


Av alltmojligt - 7 juni 2012 08:46

Har ni tänk på det, spelar ingen roll om man är rund, "normal", tunn det pratas alltid om när man gör en förändring i sitt liv! Själv valde jag 2008 att göra något åt mitt utseede samt självförtroende. För att starta och komma ur den onda cirkeln så började jag med att gå med i viktväktarna för jag kände att jag inte hade något att förlora samt att jag trodde inte på massa olika dieter, trots att det är en diet så äter man av allt men i rimlig mängd, man gick aldrig hungrig!

Jag själv lärde mig äta "bra" mat och att äta regelbundet och idag har jag kommit till min målvikt som jag nu vill behålla detta gör jag genom att äta vad jag vill, äter regelbundet (för att inte blodsockret ska gå upp och ner) sen att jag tränar för jag tycker det är sjukt kul och det är bra för kroppen! jag ska ju ändå kunna orka med att bära upp min kropp i många år!

Spelar nog ingen roll hur mycket man än försöker träna äta bra, så kommer det alltid att finnas något man stör sig på! Så nu är det självförtroendet som ska bli på topp ;)

Sen blev jag så glad här om dan när en gammal klasskamrat kom fram till mig och sa att jag var en förebild, då hon hade suttit och diskuterat med hennes nära och kära att jag hade gått ner genom mat och träning och inte massa olika dieter eller operationer ;)

Ni ska veta att jag är grymt nöjd över mig själv att jag gått igenom allt jag gjort!


Iställt för att tänka på vikten så tänk att man ska få bättre kondition istället då kommer allt på köpet och man är inte alltid friskare bara för man är "smal"!

Av alltmojligt - 4 juni 2012 20:41

Japp nu va man 25 år då, närmare 30 än 20 :/ jag hade en grymt bra helg i Avesta med goa vänner :) Det enda som inte va bra var att jag blev sjuk/förkyld som tusan på lördagen så är fortfarande snorig och hostig, så idag tog jag bara en promenad till och från M. Min planering va att gymma idag men det få bli när jag känner mig lite bättre i hostan. Men saknar träningen nu som tusan :P


Ovido - Quiz & Flashcards