Alla inlägg den 24 januari 2012

Av alltmojligt - 24 januari 2012 22:09

När jag tränar vill jag helst ha en dag med kondition och en annan med styrka men ibland har man så mycket annat hatt hinna med så då klämmer jag ihop dessa två på "samma pass"

För att inte krångla till något så hoppar jag över set och reps...

Styrka: jag kör 1 gång varje maskin som jag har i mitt pass för hela kroppen och där kör jag så tunt som jag bara kan och jag ska orka mellan 12-15 st annars har jag för tungt och så fort jag gör fler än 15 höjer jag vikterna nästa gång jag kör. Jag kör max 3 styrkepass i veckan eftersom jag inte delar upp muskelgrupperna, detta för att kunna få minst 1 dags vila mellan själva styrkan annars bryter man bara ner kroppen som jag fattat det.

Ett pass kan se ut så här:

uppvärming: promenad till gymmet ca 25-30 minuter eller 15-20 minuter på crosstrainer eller löpbandet

kör igenom passet jag har fått av instuktören

avslutar med att stretcha om jag nu inte kör lite konditions träning efter på ca 30 minuter/ 5km jogg, spring


För att komma igång att jogga en längre bit är det bra att köra intervaller och man ökar alltid på efter varje gång! Jag började med att jogga ute och då jogga jag så länge jag orka och nästa gång jag jogga försökte jag ännu en bit fast psyket sa ifrån, men orkar benen så skit i flåset ;)


hitta på några bilder sen 2009:

    

då va jag blond och lite mer att ta i :P sorry för festar bilder bara men men :P


   Nu...

Av alltmojligt - 24 januari 2012 08:33

Japp då har jag kört ett spinningpass idag, 6.45 så det vara bara kliva upp och på med träningskläderna för att sedan pysa iväg och nu blir det frukost då jag inte kan äta innan för då får jag håll, men dricker mycket vatten innan och dagen innan laddar jag med mycket kolhydrater för att orka med morgonpass utan frukost innan.

När ja kom hem gjorde jag lite coreövningar och sen stretcha lite extra.

Viktigt att få i sig något direkt efter träning! typ en banan och sen hem och ät!


Funderar om jag ska leta reda på mina mått jag hade i midjan mm innan jag började gå ner i vikt och även lägga ut så som jag är nu?!


Skulle vara kul att få lite fastare mage, armar och rygg nu bara :p så kommer lägga mer fokus på de musklerna ett tag, då jag inte vill ha nå större ben för de är jag hyffsat nöjd me nu :D

Ovido - Quiz & Flashcards