Alla inlägg den 20 mars 2012

Av alltmojligt - 20 mars 2012 22:06

Jag skulle ju inte göra något idag, men blev en promenad idag på min rast då det var så härligt väder! Men det är ju bra att röra på sig och va ute i friska luften och även få lite sol på sig :) så 3 km har jag gått idag...


:S

Av alltmojligt - 20 mars 2012 09:03
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av alltmojligt - 20 mars 2012 08:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av alltmojligt - 20 mars 2012 07:00

Ja jag träna i torsdags förra veckan sen hade jag uppehåll i tre dagar då jag var bortrest och när jag kom hem hade jag så ont i kroppen så jag kände jag måste vila från boxen fast jag inte ville :P Men har ju lovat mig själv att lyssna på kroppen denna gång.


I går kände jag mig bra igen i kroppen ingen värk alls så jag knata till jobbet och där var det full rulle hela dan tills jag sluta. Just ja min lunch igår skulle vara tonfisk, broccoli och bröd men jag hade köpt tonfisk från euro shopper eller va de heter och den va GRYMT äcklig så den åkte i soporna så jag fick nöja mig med broccoli och bröd hade som tur va med mig lite frukt så jag åt banan och apelsin också lite senare när jag kände mig hungrig.


efter jobbet blev det att knata hem och sen till M innan jag skulle iväg och träna en sväng på lugnet.

mitt pass;

uppvärmning - 15 min på treadclimbern

styrka - ben, mage, rygg

cardio - 30 minuter på crosstrainern


sen blev det hem för att ta ett varmt bad innan det var sovdag för mig :P


Idag blir det ingen träning måste fixa massa saker idag.. Hoppas på att jag kan köra box imorgon för nu har jag skaffat EGNA boxningshandskar och hoppas på att jag inte ska få lika ont i handlederna för dessa ska ge mer stöd :) Kan jag smälla på ännu mera ;)

Ovido - Quiz & Flashcards