Alla inlägg under mars 2012

Av alltmojligt - 20 mars 2012 07:00

Ja jag träna i torsdags förra veckan sen hade jag uppehåll i tre dagar då jag var bortrest och när jag kom hem hade jag så ont i kroppen så jag kände jag måste vila från boxen fast jag inte ville :P Men har ju lovat mig själv att lyssna på kroppen denna gång.


I går kände jag mig bra igen i kroppen ingen värk alls så jag knata till jobbet och där var det full rulle hela dan tills jag sluta. Just ja min lunch igår skulle vara tonfisk, broccoli och bröd men jag hade köpt tonfisk från euro shopper eller va de heter och den va GRYMT äcklig så den åkte i soporna så jag fick nöja mig med broccoli och bröd hade som tur va med mig lite frukt så jag åt banan och apelsin också lite senare när jag kände mig hungrig.


efter jobbet blev det att knata hem och sen till M innan jag skulle iväg och träna en sväng på lugnet.

mitt pass;

uppvärmning - 15 min på treadclimbern

styrka - ben, mage, rygg

cardio - 30 minuter på crosstrainern


sen blev det hem för att ta ett varmt bad innan det var sovdag för mig :P


Idag blir det ingen träning måste fixa massa saker idag.. Hoppas på att jag kan köra box imorgon för nu har jag skaffat EGNA boxningshandskar och hoppas på att jag inte ska få lika ont i handlederna för dessa ska ge mer stöd :) Kan jag smälla på ännu mera ;)

Gym

Av alltmojligt - 15 mars 2012 21:09

Idag blev det gymmet med M och jag körde 15 minuter på treadclimbern som uppvärmning sen körde jag rygg, armar och mage idag sen avsluta jag med 11 minuter joggning (hastighet 8 två minuter, sen hastighet 10 med lutning 4.0)


Nu blir det "vila" två dagar och hoppas jag hinner hem till boxen på söndag!! ;)

BOX

Av alltmojligt - 15 mars 2012 07:52

Igår blev det ett boxpass på kvällen med M, så kul hon var med!! :) Jag började med 15 minuter gång i lutning 8 och hastighet 5.5


Ikväll blir det gymmet hade jag och M tänkt :) Hoppas det hakar på lite fler snart till gymmet och vill köra lite styrka och annat skoj!


Ha en toppen dag för det hade jag tänkt ha!



Av alltmojligt - 13 mars 2012 21:14

Nu har jag även fixat så det finns en gästbok på bloggen, så klicka på den och lämna gärna någon kommentar eller nått annat skoj/tips!

Av alltmojligt - 13 mars 2012 20:05

Idag började jag med att gå och sola   Sen blev det träning med M på actic för att köra lite styrka idag, blev inge cirkelpass idag men körde några övningar på gymmet och jag började med att värma upp 10 minuter på treadclimbern med hastighet 6.4  <---treadclimber    

Sen blev det sittande benpress 178 tror jag det va :/ vill upp till 200 :P bra träning för rumpa och lår ;)

sen fortsatte jag med några benövningar och vidare för att köra rygg och axlar och sist mage o rygg. avsluta passet med 15 minuter på Crosstrainern (level 10) ca 5 minut körde jag 1 minut snabbt för att jag skulle få upp flåset! alltså blev 3 minuter snabbt...

Efter träningen åkte jag och M för att köpa lite mat på tatziki (kycklingspett, ris och tatziki) Senare på eftermiddagen åkte vi till kupolen för att shoppa lite  

blev lite nya träningskläder bland annat, få ta kort på dem sen! 


(Bilden på treadclimbern sökte jag på "treadclimber + bilder".)


Av alltmojligt - 12 mars 2012 19:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av alltmojligt - 12 mars 2012 09:37

Blev inge actic idag, då jag skulle köra en sväng på crosstrainern och en sån har jag ju hemma så varför inte använda den?! Jag drog fram den och ställde den framför tv :) ställde in den på 45 minuter. Men jag körde 15 minuter sen lite situps (vanliga och snea med hantlar 3 kg), 20 armhävningar på tå och sen 20 rygglyft. När jag va klar med dessa körde jag ännu 15 minuter på crossen och sen blev det några mag och ryggövningar på pilatesbollen + några övningar för axlarna sen avslutade jag med med 15 minuter till på crossen och såklart blev det stretching också.


Skulle tagit lite kort när jag kör övningarna men svårt att ställa kameran så man ser övningen på ett bra sätt :/

Men men jag kan ju alltid visa på gymmet någon gång om ni vill hänga på ;)

Av alltmojligt - 12 mars 2012 07:27

Igår blev det jobb och sen drog jag iväg och körde 4 km jogg sen vila lite innan boxpasset som var 75 minuter och shit va kul det är, jag får sån kick av boxningen då jag kör stenhårt, träningsvärken kommer alltid efter ett boxpass för mig så det är bra, för då vet jag att jag har gjort rätt och att musklerna har fått sig en omgång :P (för muskler vill jag ha ;))


om 2 kg har jag gått ner 40 kg, jag vill ju mest få fastare kropp, vikten är lite skit samma faktiskt nu för mig men fränt om jag skulle kunna säga att jag gått ner 40 kg :P Fast 38 kg är inte dåligt det heller ;) bara att det var jämt tal med 40 haha..(skrattar åt mig själv hur jag resonerar...)


Inatt sov jag så där dåligt igen pga massa olika ljud - luftvärmepump, tjutande ljud, och äckliga möss/råttor som grejsa runt :( Men men jag fick i alla fall träffa J :)


Jaha undra hur jag ska träna denna vecka då?

idag tror jag att jag ska upp och köra lite på crosstrainern, tisdag - cirkelpass, onsdag - BOX såklart ;) torsdag - det jag känner för och fre-lördag VILA och box igen på söndag! Detta är hur jag tänker och känner att ja fixar nu men dagsformen får bestämma senare i veckan va jag orkar också! ;) Men planera går ju :P

Ovido - Quiz & Flashcards